5.3.2015

Kevään merkkejä ilmassa

Aurinko näky tossa aamulla täällä Hyvinkäälläki. Hyvä fiilis, jee kevät tulee!

Auringon lisäks kevään yks varma merkki on projektitiimeissä tapahtuva hirvittävä kuhina: tapahtumia riittää. Sen lisäks, että viime kuussa oli Rekryfestarit (ja erittäin onnistuneet sellaiset, jos sopii lisätä), niin tän viikon sunnuntaina 8.3, naisten päivänä, avataan Hyvinkäällä oma olohuone.
"Tervetuloa Kahville Hyvinkääläisten yhteiseen olohuoneeseen! Setlementtiyhdistys järjestää sunnuntaina 8.3. klo 15-18 tapahtuman Järjestökeskus Onnensillassa, osoitteessa Siltakatu 6. Tule kuvauttamaan itsesi PhotoBoothiin ja ihastelemaan Hyvinkään Kameraseuran valokuvanäyttelyä. Lapsille kasvomaalausta! Tule perheen kanssa, ota mukaan ystäväsi tai vaikkapa naapurisi ja tulkaa nauttimaan sunnuntaista kahvin, leivonnaisten ja hyvän seuran parissa! Vapaa pääsy!
Kellonaika:
15.00-18.00
Siltakatu 6
Hyvinkään Järjestökeskus Onnensilta
05900" 
http://www.aamuposti.fi/tapahtumat/268732-hyvinkaalaisten-yhteinen-olohuone-onnensillassa


 Toinen laurealaisten järjestämä tapahtuma on Yrittäjyys- ja työelämäpäivä täällä Hyvinkään Laureassa tiistaina 24.3. Erilaiset yrittäjät ja muut alan ammattilaiset tulevat koulullemme kertomaan oman yrityksen perustamisesta ja työelämästä. Ennakkoilmottautumiset osoitteeseen: selina.harjuoja@student.laurea.fi

"Luvassa takuulla mielenkiintoista asiaa niin yrittäjäkonkareilta, kuin nuoremman polven edustajiltakin! Tulonsa ovat vahvistaneet ainakin yritys- ja sijoittajatapahtuma Slushin pääjärjestäjä, startup-yrittäjä Miki Kuusi, sekä Z-sukupolven edustaja, yrittäjä Artjom Totsenoi.
Infoa yrittäjyyttä tukevista asioista rennossa ilmapiirissä, keskusteluja ja mahdollisuus verkostoitua. Tule viihtymään ja saamaan inspiraatiota omille haaveille ja suunnitelmille!
Kutsua saa välittää eteenpäin muille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille sidosryhmillesi, yhdistyksesi/järjestösi jäsenille, uraa suunnitteleville opiskelijoille ja kenelle vaan keksitkään! Tapahtuma on avoin kaikille."
https://www.laurea.fi/tapahtumat/Sivut/Yritt%C3%A4jyys-ja-ty%C3%B6el%C3%A4m%C3%A4p%C3%A4iv%C3%A4-Hyvink%C3%A4%C3%A4n-kampuksella.aspx


Riihimäki Race järjestetään 26.4. ja mukana on muun muassa autosuunnistusta. Tapahtuma on suunnattu kaiken ikäisille, joten porukalla mukaan vain!


"Tästä et voi jäädä paitsi! Tervetuloa mukaan hauskaan ja leikkimieliseen Riihimäki Race – autosuunnistustapahtumaan 26.4.2015!

Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari järjestää sunnuntaina 26.4.2015 Riihimäki Race – autosuunnistustapahtuman Riihimäellä. Vietä hulvattoman hauska päivä autosuunnistuksen parissa kaveriporukalla, työporukalla tai koko perheen voimin. Kun porukkaa on kasassa kaksi tai useampi tarvitsette vain auton ja kannustusjoukot hurraamaan varikkoalueelle. Matkanne ei takuulla käy tylsäksi, reitin varrella tulee olemaan yllätyksellisiä ja mahtavia paikkoja sekä hauskoja rasteja. Lisää tietoa tapahtumasta päivitetään tälle sivulle kevään aikana. Nähdään Riihimäki Racessa!
"
http://pikkasenparempi.fi/riihimaki-race/


Tapamme mukaan myös Laurean markkinoinnin P2P-tiimi on mukana menossa ja vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti