14.11.2014

Tule Alumniaamukahville!

Hyvinkään Laureassa tapahtuu taas! Markkinointitiimi järjestää sosiaalialan opiskelijoille Alumniaamukahvi tilaisuuden 25.11 tiistaina klo 9.00-10.00Helene salissa. Esiintyjänä toimii sosionomi Jenna Pekola joka työskentelee tällä hetkellä Attendo Aarni Oy:n kasvatusjohtajana sekä on erikoistunut lapsen ja perheen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Tule siis kuuntelemaan mielenkiintoinen uratarina sekä saamaan vinkkejä omien opintojesi suunnitteluun! 
Tilaisuuden kruunaa ilmainen kahvi sekä sämpylä!

Tässä linkki ilmoittautumiseen:

Olemme huomanneet tiimin kanssa, että nimi Alumniaamukahvi on herättänyt monien keskuudessa kummastusta. Kiteytettynä sana siis tarkoittaa sitä, että valmistunut oppilas eli alumni, tulee kertomaan omasta uratarinastaan, sekä siitä miten opintoja olisi hyvä suunnata tulevan työuran kannalta. Tilaisuudessa yleensä tarjotaan osallistujille ilmainen kahvi sekä sämpylä, niin sanotusti aamupalan merkeissä. Tätä siis tarkoittaa sana Alumniaamukahvi.

Tiimi järjesti aiemmin syksyllä vastaavan tilaisuuden liiketalouden opiskelijoille. Oli erittäin mielenkiintoista kuulla millaisiin tehtäviin samaa alaa opiskellut ihminen oli päätynyt. Tilaisuus oli mukavan rento ja vuorovaikutteinen, sekä avasi mielessä aivan uusia mahdollisuuksia ja ideoita tulevaa työuraa ajatellen. Erityisen hyvin mieleen jäi lause: "Tämä koulu on juuri niin hyvä tai huono, kuin itse haluaa." Eli oma asennoituminen ja tekeminen ovat tärkeässä roolissa opintojen suhteen, ihan jokaisen kohdalla. Alumniaamukahvi tilaisuutta voi ehdottomasti suositella! 

Olisiko sinusta mielenkiintoista päästä osallistumaan oman alasi Alumniaamukahviin?


Liiketalouden Alumniaamukahvi tilaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti