26.3.2015

Kansainvälistä menoa Hyvinkään kampuksella!



Viikolla 12 vietettiin Laurean Hyvinkään kampuksella KV-viikkoa ja opiskelijoidenpäivät täyttyivät mitä mielenkiintoisemmista luennoista. Vierailijoita saapui muun muassaTurkista, Saksasta, Irlannista ja Yhdysvalloista.  Tässä pienimuotoinen tiivistemä viikon tapahtumisa!

 KV-viikko alkoi avaustilaisuudella
 Kv- viikon alkajaisiksi viikon järjestänyt projektitiimi esittäytyi.
Bradley Boehringer (USA)
Bradley Boehringer kertoi Fulbrigtht-ohjelmasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista opiskelijoille.

Albert McHugh (Irlanti)
 Albert McHughin ja  Christopher Stirlingin luennon aiheena oli MAPA Finland  (MAPA = Management of Actual or Potential Aggression)

Au pairing in Down Under.

Kiinnostuneita kuulijoita Au pairing in Down Under workshopissa, jossa markkinointi P2P tiimissäkin vaikuttava Sande kertoi ajastaan au pairina Australiassa.

Mystery workshop from Turkey
 Turkkilaisten vierailijoiden mysteeri workshopissa riitti vauhtia! Vierailijat esittelivät muun muassa kansallistansseja ja tekivät halukkaille henna-tatuointeja. Iloista meininkiä ja musiikkia!
Mystery workshop from Turkey

 Workshoppiin osallistuneet saivat myös maistella esimerkiksi turkkilaista kahvia, pähkinöitä, leivoksia ja karkkeja!
Mystery workshop from Turkey
Ensi vuoden kansainvälisyys viikkoa odotellessa! ;)

Tiistaina 17.3 järjestettiin Hyvinkään kampuksella myös Yritys- ja työelämänpäivä - tapahtuma. Tapahtumassa oli useita yrityksiä paikalla ja loistavia puhujia! Tapahtumassa oli myös vaalipaneeli jossa ehdokkaita hiillostettiin opiskelijoihin liittyvillä kysymyksillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti