2.4.2015

Yhteishaku on täällä - olethan jo hakenut Laureaan?

Yliopistojen ja korkeakoulujen hakuaika on nyt kuumimmillaan, joten nyt on loistava mahdollisuus hakea opiskelupaikkaa Laureasta! Yhteishaku päättyy viikon päästä 9.4, eli vielä on aikaa jos korkeakouluopinnot kiinnostavat!

Syksyn -14 liiketalouden fuksit

Laureaan kannattaa hakea myös erilaisten koulun ulkopuolella tapahtuvien aktiviteettien takia, joita LAUREAMKO järjestää opiskelijoille. Esimerkiksi syksyisin heti ensimmäisen kuukauden sisään mahtuu warjot ja fuksiaiset jotka ovat nimenomaan uusille opiskelijoille tarkoitetut leikkimieliset kilpailut, ja joille tietty järjestetään asiaankuuluvat jatkot! Jo pelkästään syksyyn mahtuu paljon muitakin tapahtumia, eli vauhtia ja menoa riittää myös opiskelun ohella.

Viikoilla 16 ja 17 Laurea Hyvinkää saa vieraita Hyrian ja Mäntsälän lukion opiskelijoista. Hyrialaiset tulevat tutustumaan liiketalouden opiskeluun ja lukiolaiset lisäksi sosiaali- ja terveysalaan. Markkinointitiimi järjestää tietenkin toimintaa opiskelijavierailijoille.

Muutenkin viikoilla 16 ja 17 markkinointitiimissä tapahtuu paljon, niistä kerromme tarkemmin lähempänä. Iloista kevään jatkoa, muistakaa hakea Laureaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti