19.6.2015

Ensi viikolla Puistoblues ja Riihimäki Rock!

Mukavaa juhannusaattoa!

Niin se kesä vaan on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja nyt päästäänkin jo viettämään juhannusta! Tänäkään vuonna ei valitettavasti saatu niitä parhaimpia juhannuskelejä, mutta toivottavasti tänään nähtäisiin edes jossain päin hieman aurinkoakin. Meidän uusi liiketalouden projektitiimi aloitti markkinointihommat jo toukokuun puolella ja viimeisen kuukauden aikana onkin ehditty käymään monissa tapahtumissa.

Markkinointi aloitettiin heti toukokuun loppupuolella, kun kävimme Hyvinkään Puolimatkan koululla kertomassa yläasteen oppilaille Laurean eri koulutusmahdollisuuksista. Mukana matkassa meillä oli hauska peli, jonka avulla oppilaat saivat tietoa eri ammattien sisällöstä (pienenä lisähuomiona: osalla oppilaista oli parempaa tietoa esimerkiksi sosionomin ja tradenomin ammattimahdollisuuksista, kuin joillakin opettajilla!). Uramahdollisuuksiahan on lukuisia, kuinkas monta erilaista urapolkua osaisit itse kertoa tradenomiksi valmistuvalle?

Kesäkuun aikana olemme käyneet tiimin kanssa kertomassa Laureasta jo kolmessa tapahtumassa; Hyvinkään Woodstockilla ja Katukoriksessa sekä Riihimäen Shopping-tapahtumassa. On ollut mahtavaa päästä juttelemaan mukavien ihmisten kanssa sekä nauttimaan tietysti samalla hyvistä keleistä ja auringosta. J 

Ensi viikosta on tulossa myös ihan supersiisti ja meidät voikin bongata keskiviikkona ja torstaina (24.-25.6) Järvenpään Puistobluesin Blueskadulla. Paikalla pääset kuvauttamaan itsesi ja kaverisi sekä lähettämään samalla kesäterveisiä tutuille J Lisäksi perjantaina ja lauantaina (26.-27.6) pidämme Laurean ständiä Riihimäki Rockin edustalla, joten rohkeasti paikalle juttelemaan ihan mistä vaan!


Laurean onnenpyörä oli hitti Katukoriksessa 13.6 Hyvinkäällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti