9.9.2015

Tule opiskelemaan Laureaan meidän kanssa!

Taas on se aika vuodesta, kun syksyn pimenevinä iltoina ryhdytään miettimään mitä sitä oikein tahtoisi tehdä sitten isona. Tai mahdollisesti sitä on mietitty jo monet vuodet ja vihdoin ollaan varmoja mitä halutaan tehdä. No, oli se miten päin tahansa, korkeakoulujen yhteishaku on nyt alkanut ja hakuaika jatkuu aina 22.9. asti!

Syksyn yhteishaussa meillä Laureassa on kaiken kaikkiaan seitsemän AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta ja niiden lisäksi myös neljä ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Vaikka Laurealla on ympäri Uuttamaata superpaljon koulutustarjontaa, keskitytään pääosin tässä tekstissä Hyvinkään kampukseen. Mikäli opiskelu jollain muulla Laurean kampuksella kiinnostaa juuri sua, lue ihmeessä lisää meidän nettisivuilta. 

Hyvinkäällä alkaa tammikuussa 2016 kolme eri koulutusta: liiketalouden koulutus (tradenomi), sairaanhoitajakoulutus sekä sosionomikoulutus. Sosionomikoulutus lähtee pyörimään monimuotototeutuksena ja se mahdollistaa esimerkiksi koulun ohella työskentelemisen, sillä opetukseen kuuluu lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua.

Hyvinkään liiketalouden koulutus on myös melko siistiä, koska opiskelut toteutetaan P2P-opintoina. Opintojen aikana opiskelijat hankkivat osaamista ja tietoa oikeita työelämän projekteja tekemällä. Tämän lisäksi Hyvinkään Laureassa on liiketalouden opiskelijoilla kaksi eri suuntautumisvaihtoehtoa: projektijohtaminen tai oikeudellinen osaaminen. Projektijohtamiseen suuntautuessaan opiskelija jatkaa opintoja P2P-projekteissa ja hankkii syventävää osaamista johtamisesta. Oikeudellisen osaamisen puolelle voi siirtyä aikaisintaan yhden vuoden jälkeen ja opintojen aikana käsitellään laajasti yksityis- ja julkisoikeutta. Oikeudellisen osaamisen opintojen jälkeen opiskelija kykenee ymmärtämään ja soveltamaan Suomen ja EU:n lainsäädäntöä. Jäikö joku juttu opintoihin liittyen isoksi kysymysmerkiksi? Lue lisää Laurean nettisivuilta tai soita suoraan meidän hakijapalveluihin (09) 8868 7293. 

Onnea kaikille hakuihin, toivottavasti nähdään tammikuussa Hyvinkäällä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti