21.9.2015

Innostu Oppimaan 18.9

Viime perjantai oli kaikenlaista mukavaa ohjelmaa täynnä, kun elinikäisen oppimisen teemaviikko Innostu Oppimaan sai huikean päätöksen sen päätapahtumassa Hyvinkäällä kauppakeskus Willassa. Opiskelijatiimin voimin oltiin totta kai mukana markkinoimassa Laureaa ja nauttimassa tapahtumassa tehdyistä haastatteluista, musiikkiesityksistä ja kaikista muista esittelyistä. Saatiin myös tällä kertaa mukaan syksyn markkinointitiimin jäseniä, joilta ständityöskentely sujui vähintään yhtä hyvin kuin meiltä ”konkareilta”. Toivottavasti paikalle olleet kävijät saivat uutta puhtia lähteä vielä opiskelemaan, koska sehän ei ole milloinkaan liian myöhäistä!

Laurean ständillä sai päivän aikana testata tietämyksensä Hyvinkäällä opiskeltavista aloista, HAMKin pisteellä taas testata oman reaktiokykynsä superhauskalla pelillä (josta allekirjoittanut voitti siistin pipon ja sai upeat 73 pinnaa!). TTS:n ständillä oli mahdollisuutena kokeilla metsäkonesimulaattoria, tosin meidän tiimistä kukaan ei sitä uskaltanut kokeilla.. (me opiskellaan hei liiketaloutta!). Lisäksi paikalla olivat HRAKS, Uudenmaan TE-palvelut ja Hyvinkään opisto.

 


Haastateltavina tapahtumassa olivat muun muassa superihanat Laurean opiskelijat Tomi Huuskonen ja Toni Anttonen (kuva alla). Meidän ihanat pojat puhuivat polkuopinnoista ja yrittäjyydestä opintojen ohella (joka on muuten tehty tosi helpoksi Laureassa).




Vielä olis muuten tää ja huominen päivä aikaa hakea yhteishaussa korkeakouluihin! Innostukaa tekin Oppimaan ja käykää hakemassa Laureaan osoitteessa: https://opintopolku.fi/haku-app/lomake/1.2.246.562.29.10714450698/henkilotiedot

Jos ei hakulomakkeen täyttäminen oo ihan vielä hanskassa, niin kannattaa chekata ohjeet täältä: https://opintopolku.fi/wp/ammattikorkeakoulu/nain-haet-yhteishaussa-ammattikorkeakouluun/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti